4 mar 2010

Pare

Porto molts anys practicant esport .
Molts anys anant a córrer , fent servir la bicicleta , fent vela , trekking , natació , tennis i tants d´altres esports.
Gracies a la informació d´un amic vaig decidir apuntar-me a algunes curses i poc a poc van anar arribant proves i mes proves. La primera mitja marató (Barcelona 2008) , la primera marató (Barcelona 2008) , la segona mitja , la tercera , la segona marato,la tercera , la quarta i així fins a dia d´avui .
Porto unes 15 mitges maratons , 7 maratons , algunes curses de muntanya , un parell de triatlons i una cursa dels bombers.
L´any passat li van detectar al meu pare un càncer de colon . El van operar i semblava que la cosa anava bé .
Passaren uns mesos i el càncer va reaparàixer al peritoneu . Durant quasi un anys i mig va lluitar per superar-lo .Sessions i mes sessions de quimioteràpia terribles.
Finalment a principis d´aquest any ens va deixar. Es molt trist veure com algú s´apaga d´aquesta manera . Intentes donar-li forces , ajudar-lo de la millor manera possible però la malaltia va fent el seu camí. Durant tot aquest temps l´esport m´ha ajudat a tirar endavant , a intentar donar-li energia i ganes de seguir lluitant.
No se si ho he aconseguit però espero i desitjo que així fos .
A cada passa , a cada Km que he anat fent durant aquests mesos ell ha estat amb mi.
Diuen que ningú mor del tot mentre algú el recordi .


Aquesta cursa la farem junts.