28 jun 2010

El Julio i la Maria es casen

Avui ens aixequem sobre les 4 del mati. Anem a la boda del Julio i la Maria a Mallorca que es casen dilluns. En Ferran Povedano també ve.
Ja que tinc el pulsòmetre amb GPS el connecto dins l´avió. Quina gracia , 33 minuts , 9200 mts d´alçada , 264 Kms i una mitja d´uns 480 Km/h . Collons amb el Garmin .
Ens allotgem a Portocolom , l´hostal HTC http://www.hostalportocolom.com/ . Preus barats , lloc molt agradable i un restaurant molt bonic a primera línia de mar. Visitem al futur matrimoni que son molt aprop . Han llogat un apartament on passaran un parell de setmanes. Després marxem a la platja (cala Sa nau) . Primeres immersions a pulmó de la temporada amb Sr.Povedano , tot un mestre. A la tarda una mica de descans a l ´hotel.



A les 19 hores toca córrer . 23,55 Km , 1hora 55 minuts . Vaig de Portocolom a Felanitx . Fa una calor que mata i la pujada no ajuda gens. No porto aigua i a mesura que passen els Km. veig que serà una animalada. Com que el Julio porta a batejar els petits penso per dins que si mels creuo em faré el lesionat...... arribo a Felanitx compro un Gatorade de litre i mel trago de cop . A tornar . Ara la cosa va de baixada i aprofito per pujar el ritme . Veig passar el Volvo del Julio (Por Dios , para! ) , sembla que afluixa! no , torna a accelerar , collons que marxa. Que hi farem . Mentre corro vaig contant eriçons esclafats a la carretera i gallines boges que no saben si creuar la carretera o no.

A la nit aprofitem per fer un sopar de germanor a l´hotel amb alguns convidats i la parella de nuvis. La cosa es va escalfant i acabem prenent mojitos fins a les 4 del mati.