18 jul 2010

Triatló sprint Barcelona

7 del matí agafo la bici i baixo fins al port. L´Eva baixarà amb la moto.
La zona de transició es espectacular entre les torres Mapfre i l´hotel Arts. Hi han quasi 2000 bicicletes. Es una bona distancia per debutar i hi ha força gent amb mtb.

Una vegada penjada la bici al nº 980 i tot preparat marxem cap a la platja.Fa gràcia , hi ha parelles a la sorra que encara no han dormit i posen una cara d´al.lucinats al veure 2000 triatletes caminan´t per la sorra que no te preu.

Ens trobem al David , l´Enric i el Xavier dels correcatagafo. No s´en perden ni una. A les 8:00 surten els pros. Jo sortiré a les 8:30.(Es que ja soc dels veteranos+40)
Natació:750 mts . Horrorós , he de parar un parell de cops i fer braça , no hi ha manera de nadar. La mar no ajuda i cauen cops per tots costats. Pitjor que Gavà . No se com però em desoriento contínuament i faig mes metres dels deguts , tres vegades sento pitades dels vigilants per que no m´acosti a les roques. La sensació d´ofec ha estat constant . Toca analitzar-ho.


Bici: 20km . Aquesta vegada no penso rodar sol . M´he enganxat a un grup que tirava de valent. Com que tot es pla fem les 3 voltes molt ràpid. No parem de passar gent. Els 40 Km/h surten constantment al marcador. Molt bones sensacions i fent un petit ataquer al final tipo Contador.

Córrer: 5Km .El primer Km he sortit una mica atontat , però m´he trobat be i he marcat un bon ritme.He anat passant força gent tota l´estona. M´ha sortir a 4:15 el Km . No esta malament.

Al final 1:13:49 , el 297 de la general i el 28 delsVeteranos+40