4 sept 2010

Para que ? Paraguayo!

Avui he sentit que la cosa rutlla. Que acabi millor o pitjor la cursa ja ho veurem però la meva resistència aeròbica ha augmentat molt.
Surto a les 7:30 per fer les 5:30 hores de bici .He entrenat fort tota la setmana i avui m´agradaria poder córrer be després de la bici . Decideixo anar el mes ràpid possible sense forçar les cames. L´anterior tirada llarga amb bici em va deixar absolutament mort.
Tiro cap a Vilafranca del Penedes . Passo per l´Ordal i veig una carretera comarcal que marca Sant Pere de Ribes. Una carretera preciosa amb vinyes als dos costats. Una vegada a Sant Pere tiro cap a Vilanova i la Geltrú , Cubelles i Cunit . Mitja volta i tornem. Torno a pujar fins a Sant Pere , Sitges (em pica la segona abella al cap) ,costes del garraf ,Gava,Viladecans ,Sant Boi....fins a casa. Total 151Km i millor físicament del que pensava.Ara toca córrer 1 hora.
Tinc la panxa cansada de tants gels i barretes i trobar-me a l´Eva a la fruiteria ha estat una vendició . Li robo dos paraguayos i a córrer. M´ho prenc amb calma. Tiro per la ronda fins al monestir de Pedralbes. Ara la calor ja es insuportable i torno per la Bonanova. Al final 11 Km. Força content.