9 may 2010

Sisena Setmana

Aquesta setmana poc entreno . El refredat ha seguit molestant i he decidit descansar una mica i fer tirades mes llargues el cap de setmana.
Dissabte: Surto a les 7 del matí direcció Arenys de Mar . El dia es fresquet ,estreno les meves primeres sabatilles automàtiques i una nova potencia .Vaig mes còmode a la bici , en 1 hora i 26 minuts arribo a Arenys . Mitja volta i a la tornada primera caiguda tonta de la bici. Vaig com un Sandokan , acoplat al manillar , soc com una fera , ningú pot parar-me i de sobte un semàfor vermell.M´oblido que porto els pedals automàtics i collons! que no surt elpeu! Aterro sobre el capó del cotxe d´un jubilat molt amable . Demano mil disculpes i arranco de nou . A les 10 soc a casa. Total: 3 hores , 90 km , 2400 calories , 133 pulsacions de mitja. He decidit incorporar les barres energétiques MULEBAR , son totalment naturals i molt còmodes de portar.La meva preferida pinya colada.

Diumenge: Avui toca córrer . Noto les cames una mica encartronades però el pla es el pla. Decideixo fer-ho a la carretera de les aigües. Plou una mica i com que esta tot tant verd es molt agradable. 1:15 minuts , 15 Km .