30 may 2010

Punxada va punxada ve

Divendres visita amb el doctor Marques per fer ecografia i amniocentesis. No ho tenim del tot segur però el doctor pensa que serà nen. Ens ha ensenyat el cul , les cames i jo diria que una pistolita igual de gran que la del seu pare. Ara tocarà un parell de dies de repòs absolut de l´Eva i jo a fer de cambrer i assistent personal .

L´hort va tirant a tota pastilla. Encara no podem menjar res però ja es veuen coses verdes a la superfície.

Una setmana dura de collons. A la fase de progressió ja toca nadar tres dies 3 km i afegir a la tarda bici o córrer. Dissabte i diumenge combines bici i running. La cosa es comença a fer llarga. Hi ha hagut moments que pensava que m´adormia corrent.
Per si algú s´anima penjo l´entrenament setmanal:
  • Dilluns: Mirar les estrelles desde la terrassa amb una copa de bon vi
  • Dimarts: 3km natació , 45 minuts correr al 80% + 5 minuts 95%
  • Dimecres: 1 hora de bici 75% + 25 minuts córrer 75%
  • Dijous: 3km natació , 1 hora bici 75% + 5 minuts 95%
  • Divendres: 3km natació , 1 hora córrer 75% + 5 minuts 95%
  • Dissabte: 2,30 hores bici 75% + 30 minuts córrer 75%
  • Diumenge: 30 minuts bici (70%) + 1 hora córrer 75% a 85%
Avorrit d´anar a Mataró he pensat de fer Barna-Montcada-Mollet-La Roca-Vallromanes-Alella-Masnou-Barna. Punxo per primera vegada. Fer el canvi de roda es mes ràpid del que jo pensava. Això em tranquilitza per si el dia de la cursa toca fer-ho.
Miro les últimes noticies de curses . L´Eneko llanos ha guanyat l´ironman de Lanzarote. Un tio vegetarià que es una màquina terrible (http://www.enekollanos.com/)
També he trobat un video molt bonic del Marcel Zamora que li fan els de recuperation sport. Un altre fenomen d´aquest esport.(http://www.marcelzamora.com/)