19 jun 2010

Bici+Bici+Bici+Bici

Avui havia de fer 4 hores de bici i 30 minuts de running.
No se on anar. Diu el Picó que bufarà força vent i anar cap Arenys serà complicat. Penso de pujar a Montserrat però passar per Martorell es complicat. Al final tiro cap al Vendrell.Ja fa dies que volia fer el port de l´Ordal.
6:30 pedaleando . El vent bufa fort de cara però fins a Molins tot es baixada i vaig ràpid.No hi ha gens de tràfic. Aqui la carretera ja pica. Començo el port amb ganes . Em trobo força be i el ritme es bo. En 1 hora i 20 minuts soc a l´Ordal . Comencen les baixades terribles on el marcador dona 67 / 68 km per hora. Molt guapo. 1 hora 48 minuts i entro a Vilafranca del Penedes.Carrego beguda , golosineo amb la barreta de Pínya colada i a tornar. Les rampes que eren baixada ara toca pujar-les. La ruta es maca , a banda i banda tot es ple de vinyes. Durant una bona estona vaig rere un Tractor! Torno a pujar el port de l´Ordal i a la baixada volo a 65 km/hora. No m´he menjat un camió de miracle a les dos últimes paelles que hi ha. Quins records de quan anàvem a casa de l´Albert amb les RD , MBX i DT.
Arribo a casa a les 10:24 mes mort que viu. He fet curt de menjar. Entro al Parc Güell i faig com puc els 30 minuts. M´arrastro com un gusano. La pròxima sortida 3 barretes.
Bonica foto i video del senyor Lance Amstrong.