13 jun 2010

Zabalia ya rueda!

Collons amb els de Bilbao . Accident de moto amb fractura de costella. Encara no fa ni dues setmanes i ahir ja es va fer 14 Km . D´aquí res tornem a les curses!

Dissabte: 3:30 de bici . Surto de casa direcció Arenys . No hi ha vent i la mitja es bona. Al final arribo a Sant Pol 1:39 . Mitja volta i cap a casa. La N-II es plena de ciclistes preparant la Challengue de Calella . La mitja de tornada també es molt bona . Primer dia que no trobo res de vent. Arribo a casa i toca fer el canvi . Baixo les escales del carrer i foto una patinada al.lucinant. La bici vola , jo darrera i culada de antologia. Hi ha una dona que riu amb ganes i pregunta si m´he trencat res. El que es patoso , es patoso .Entro al Parc Güell per fer 30 minuts de running . Al final en son 15 . L´Eva puja del catalunya i tornem a casa plegats.

Diumenge: Pujo amb la btt cap al tibidabo. Despres d´uns 30 minuts ens trobem amb l´Eva a la carretera de les aigües. Toca 1.15 de running. Ella vindrà amb la btt. Agafo un ritme de 4:50 i arribo als mirador dels xifrers amb 37 minuts . De tornada apreto una mica mes i ho faig en 35 . Molt bones sensacions i 15 km mes al sac.

L´altre dia passejant pel Born vàrem prendre un suc boníssim a la terrassa del cafè tèxtil. La web del fabricant es molt bonica www.romantics.es