4 jul. 2010

Nova setmana

Dimarts no entreno . He dormit unes 4 hores i porto dins meu massa alcohol com per pensar en entrenar . Amb prou feines podem treballar unes hores.
Dimecres ja torno al club. Toquen 45 minuts de spinning a bon ritme i 30 minuts de running . Bones sensacions.
Dijous torno a la piscina . Cada cop faig els 3 Km millor. A la tarda toca bici però fa molta calor i decideixo fer dos classes de spinning seguides. Vull recuperar el dimarts i m´hi deixo la pell . Mai a la meva vida havia suat tant. No para de mirar-me gent del club i mes d´un s´acosta a fer algun comentari. El profe esta com espantat. Li comento que es normal i es queda mes tranquil . A la nit estic mort.
Divendres , torno a la piscina , 3km mes . A les 10 toca la visita de les 20 setmanes amb el pequeñueli . Tot està correcte i el veiem en 3D . Està fet un torpedo ! com belluga i intenta dormir !


A la tarda tirada de 1:15 a la carretera de les aigües . Començo com un Top Gun a 4:30 el Km però poc a poc em vaig trobant molt malament . Hi ha algun moment que quasi arrojo . No se que passa però es clar que avui no serà el meu dia. Afluixo el ritme i acabo fent uns 13 km . Es fa ja fosc i ens trobem el Carles Fausto que també puja els divendres a córrer. Bona persona . Compartim la seva beguda isotònica i quedem per quedar altres divendres.