16 may 2010

Diumenge perfecte

8 hores , quedem el Ferran Zabalia i Jo per anar a córrer a la carretera de les aigües uns 16 kms . Fer-ho acompanyat és molt mes agradable i la distancia ha passat volant.Mati amb molt de sol, xerrant xerrant a les 10 ja som a casa per esmorzar.
12 hores , vaig amb l´Eva a Montjuïc . Esta tot molt verd i es agradable passejar amb calma pel Palau Albeniz i per la font del Gat. Despres intentem anar a picar alguna cosa al Quimet Quimet però diumenge tanquen. Ja que som a la meridiana i la gana es important aprofitem per anar al ELCHE . Pedaso de paella amb bacallà i ceps . Ens cau alguna llàgrima d´alegria.
16 hores , ens posem a muntar els horts a la terrassa que ens han de proporcionar vegetals tot l´any de bona qualitat. Un ja està operatiu amb tomàquets , naps , pastanaga i rúcula. L´altre i el reg automàtic ho muntarem demà. Si algú s´anima aneu a www.mayolas i li dieu a l´Agustí que veniu de part nostra.Us farà un bon preu.

18 hores . Comença la final del Master de Madrid. Típica final Nadal-Federer. Dona gust veure com lluita el Nadal quant esta fi. Al final ha guanyat 6-4 i 7-6.

20 hores . Collons amb el Barça!!!! Un-altra lliga al sac. Moltes Felicitats campions.No tenen limits!